Qui som

Can Miquel | Qui som

Can Miquel, carnisseria-xarcuteria, plats cuinats i ara també espai degustació de Sant Feliu de Guíxols, un clar exemple del què significa l’evolució d’un negoci al llarg dels quasi 50 anys d’història. El producte de proximitat i la qualitat sempre ha estat el nostre rumb a seguir.

A finals de 1972, en Miquel Palahí va apostar per obrir a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols el negoci, amb la premissa que el més important era mirar sempre d’on provenia la carn que oferia, i lluitar per tenir la millor qualitat.

Uns anys més tard a l’any 1985 la seva dona Carme Gasull va introduir la cuina casolana preparant plats per emportar, sent dels pioners en aquest sector.

Al juliol de 2017 en Marc, el fill gran, va apostar per modernitzar i fer un pas endavant per el negoci construint una botiga més gran, àmplia i moderna, i amb un espai de degustació “El Dau” que de seguida es va convertir en un dels referents de bon menjar a la ciutat, gràcies al toc del xef Ferran García.

Cal dir que tot això no seria possible sense un bon equip darrera, que elaboren des d’una simple, però no per això menys bona, botifarra, fins a un “platillo” dels de tota la vida, cuinat a poc a poc, fent la “xup xup” i sobretot amb molt de “carinyo” i adaptat al gust del consumidor (baix amb sal, intoleràncies alimentàries etc).