Botiga

Can Miquel | Botiga

Apostem clarament per la carn de proximitat, la carn de Vedella és del Mas “Can Ceres” de Vidreres, els Xais de llet, són del Mas Coris, de Palamós, la carn de Porc és del Mas Tero, porcs ecològics i de raça Duroc, els Pollastres són criats en granges gironines , alimentats amb cereals, i de creixement lent, els Conills són de l’Empordà, al igual que els Cabrits de llet.

Tenint una bona carn de qualitat de base, fem tota classe d’elaborats, embotits cuits i curats, patés, hamburgueses i botifarres de varis tipus diferents, farcits, arrebossats, marinats, croquetes, “empanades”, i més de 80 plats cuinats diferents…

Els temps canvien i les modes alimentàries també, és per això que cada vegada més la gent es va conscienciant de que poc i bo és la millor recepta per seguir una bona dieta saludable.

A més a més a Can Miquel som molt conscients que el temps és or! I és per això que  fem les  comandes personalitzades amb tota la paciència i dedicació que calen, i fins i tot si es vol us la fem arribar a casa vostra a l’hora convinguda i sense cap preu afegit.

Us esperem a Can Miquel… i bon profit!

Can Miquel | Sant Feliu de Guíxols